Francesc Miralles: La profecia 2013

Francesc Miralles: La profecia 2013
Edicions 62
ISBN: 978-84-297-6094-1
Valoració:2

Leo Vidal és un periodista nord-americà afincat a l’interior de Catalunya. Un dia rep una sorprenent carta que el convida a anar a Girona, on es veu embolicat (bastant contra la seva voluntat) en la recerca d’unes cartes d’un kabalista gironí que pronostiquen la fi del món per l’any 2013.

Aquesta investigació el duu a arriscar la vida en diverses ocasions, en una successió de fets gairebé fantàstics. Hi ha un parell de personatges força misteriosos que guien Leo per mig Europa buscant ja no se sap ben bé què.

És la primera noveŀla que llegeixo de Francesc Miralles, que va estrenar-se en obres d’acció amb El quart Reich. Potser té virtuts que se m’escapen, però deixo el llibre a la banda dels “prescindibles”; bé per a passar una estona amb trifulgues diverses, però no hi busqueu gran cosa més!

4 pensaments a “Francesc Miralles: La profecia 2013”

 1. Hola Massip,
  M’he repassat tots els llibres que tens comentats i nomes coincidim en la lectura de dos: Cien años de soledad i Cambres d’acer inoxidable. Un parell més els tinc pendents. Només llegeixes novela?
  Slts

 2. Gens de poesia.

  Algun assaig (em sembla que l’últim que he llegit és “El fenómeno WIFI”, o sigui que no sovintejo el gènere) i tinc un parell de volums d’història del segle XX per llegir (república i guerra civil, que des de fa una temporada m’interessa força, i segona guerra mundial).

 3. Hola Gabriel.
  Soc la filla del cosí germà del teu pare.
  Fa poc temps vaig tenir contacte amb el teu cosí Ramon Maria per un tema de fotografies de familia.
  Suposo que tu ja les tindràs però en tinc unes del casament dels teus pares. 1ª El Pare Eugeni i els teus pares, 2ª el meu pare Brigido ballant amb la teva mare i 3ª el teu pare ballant amb la meva mare Pilar.
  Diga’m si les vols i te les faré arribar per correu electrònic.
  Ah! no em posis a les teves “perles” per les faltes d’ortografia.
  un peto.
  Mercè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.