Sant Jordi festiu? No, gràcies

Arran del que comenta Xavier Caballé, i independentment de simpaties o antipaties per alguns que ho demanen, Sant Jordi ha de continuar essent laborable, per mi sense discussió.

És un dels aspectes més significatius d’aquest dia: mirem de sortir una mica més d’hora de la feina, o ens escapem el migdia a fer una volta pels llocs més cèntrics de les ciutats, o baixem 3 parades de metro abans quan tornem a casa per viure una mica l’ambient.

És una festa ciutadana i de carrer, que barreja la quotidianetat amb la (potser) excepcionalitat de triar un llibre, i buscar una bona rosa per regalar… En un dia festiu fugiríem tots de la ciutat, i els capvespres de Sant Jordi, quan s’aplega tanta gent al carrer, seríem tots a l’AP7 o baixant de la Cerdanya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.