Envàs gegant

Envàs de cartutxs de tinta
Envàs de cartutxs de tinta

Paquet Epson T0715 de 4 tintes per a la impressora. Cada cartutx ben envasat al buit (correcte), i tot dins d’un paquet de plàstic més gran. Tan gran que pràcticament dobla el volum dels cartutxs que conté.

Per què aquest malbaratament? Amb una capsa tan grossa el transport, la mateixa capsa  l’emmagatzematge són més cars. L’únic estalvi que se m’ocorre pot ser logístic: un únic model de capsa, que serveixi per aquests cartutxs i per altres més grossos. Però per uns quants centenars de milions que en deuen fer cada any…

Els consumidors hauríem de ser més primmirats amb aquestes coses, i consumir aquells models/fabricants que siguin més curosos amb detalls com aquest.

2 pensaments a “Envàs gegant”

  1. Pensa que el Packaging sovint també està patentat i es considera una imatge de marca per diferenciar-lo de les ofertes clòniques. Potser Epson ofereix totes les tintes en paquets similars que donen la “mateixa sensació” de marca i així diferenciar-los de les “marques blanques” on s’ofereix el cartutx amb el mínim embolcall possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.